» انرژی » آبروریزی رژیم صهیونیستی در حملات سایبری به زیر ساخت‌های اقتصادی
آبروریزی رژیم صهیونیستی در حملات سایبری به زیر ساخت‌های اقتصادی
انرژی - ویژه

آبروریزی رژیم صهیونیستی در حملات سایبری به زیر ساخت‌های اقتصادی

۰

رژیم صهیونیستی بارها سعی کرده با حملات سایبری، گلوگاه های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد اما هرگز در حملات خود موفق نبوده است.

به گزارش اکو ۳۶۵ و به نقل از خبرگزاری مهر، روز گذشته با انجام حمله سایبری بخشی از پمپ بنزین‌های سطح کشور از کار افتاد، اما این اقدام نتوانست به اهداف خود برسد، زیرا با این حمله نه به میزان سهمیه بنزین افراد خللی وارد شد و نه معاندین نظام توانستند تغییری در قیمت عرضه بنزین ایجاد کنند و عملاً همان اتفاقی که دو سال پیش در عرضه سوخت رخ داد با شدت کمتری دوباره تکرار شد.

تجربه اختلال قبلی در سامانه سوخت اینبار به کمک وزارت نفت آمد و اتفاقی که ممکن بود موجب شود تا اختلال در سوخت‌گیری چند روزی طول کشد کمتر از ۱۲ ساعت حل و فصل شد.

بعد از آنکه این اخلال در نظام توزیع صورت گرفت و حتی گروهی وابسته به رژیم صهیونیستی آن را پذیرفتند اما به محض آنکه مشاهده کردند نتوانستند به هدف خود برسند و عملاً ۶۰ درصد از جایگاه‌های عرضه سوخت دچار اختلال شدند و مابقی به فعالیت خود ادامه دادند برای جلوگیری از آبرو ریزی گفته شد هدفشان همین ۶۰ درصد جایگاه بوده است.

نکته دیگر که نباید از آن غافل شد همراهی مردم با مسؤولان وزارت نفت بود؛ معاندین نظام انتظار داشتند از این اختلال آشوبی را برپا کنند اما همراهی به موقع مردم با دولت و مسؤولان وزارت نفت این تیر را به هدف نرساند.

در ادامه به چند نمونه از حملات ناموفق هکری که توسط حامیان رژیم صهیونیستی در ایران صورت گرفته است اشاره می‌کنیم:

حمله ناموفق به شرکت‌های فولادی

سال گذشته هکرهای رژیم صهیونیستی قصد داشتند با خارج کردن صنعت فولاد از چرخه تولید و ضربه زدن به آن مشکلات زیادی را برای صنعت کشور و بازار سرمایه ایجاد کنند که به هدف خود نرسیدند و تیر آنان به سنگ خورد.

روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه در اطلاعیه‌ای پیرامون خبر مربوط به حمله سایبری به این شرکت اعلام کرده بود: «صبح امروز دوشنبه ۶ تیرماه ۱۴۰۱، شرکت فولاد مبارکه به همراه برخی دیگر از فولادسازان کشور مورد حمله سایبری قرار گرفت. با توجه به رویه‌های پیش بینی شده و اقدامات صورت گرفته، خوشبختانه حمله مذکور، خسارت و آسیبی به کارکنان پرتلاش و تجهیزات این شرکت وارد نکرده است و برنامه عملیاتی و تولید در شرکت مطابق برنامه ریزی های انجام شده دنبال می‌شود.

مجتمع فولاد مبارکه، تولیدکننده فولاد تخت و آهن اسفنجی در ۷۵ کیلومتری جنوب غرب اصفهان واقع است.

محمد یاسر طیب نیا مدیرعامل فولاد مبارکه، در اینباره گفته است: دشمن به خیال خام خود فکر می‌کرد با تحریم ما پروژه‌های انتقال نفت و گاز ما را متوقف کرده است اما موفق نشد و زمانی که از تحریم راه به جایی نبرد ما را در سال گذشته مورد بزرگ‌ترین حمله سایبری صنعت طی چند سال اخیر در دنیا قرار داد.

به گفته مدیرعامل فولاد مبارکه، «این حمله سایبری از ۱۴ ماه قبل برای فولاد مبارکه طراحی شده بود که به لطف خداوند در کمتر از ۳۶ ساعت با ابتکاراتی که برای اولین بار در کشور صورت می‌گرفت جریان تولید مجدداً در فولاد مبارکه برقرار شد.

حمله ناموفق به زیرساخت تلفن همراه

نمونه دیگر حمله سایبری ناموفق رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۴ آبان ۱۳۹۷ اتفاق افتاد، آذری جهرمی وزیر ارتباطات وقت گفته بود: «این حملات از یک شبکه اینترنتی به نام گلدن لاین انجام شد و طبق اطلاعات موثق رژیم صهیونیستی حمله‌ای را به مقصد شبکه زیرساخت و زیرساخت تلفن همراه انجام داده و نتوانست به هدف خود برسد و تنها چند ساعتی بخشی از شبکه زیرساخت مختل شد.»

حمله سایبری ناموفق رژیم صهیونیستی به بندر شهید رجایی

۳۰ اردیبهشت سال ۹۹ بود که روزنامه واشنگتن پست چاپ آمریکا در گزارشی به نقل از یک مقام دولت آمریکا و مقامات رسمی «یک دولت خارجی» مدعی شد که رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات «بندر شهید رجایی ایران» حمله سایبری داشته است.

در همین رابطه یک مقام مسئول در بندر شهید رجایی گفته بود: برخی اختلال‌ها در سامانه‌های رایانه‌ای بندر به وقوع پیوست که می‌تواند ناشی از حمله سایبری باشد. با توجه به آمادگی کامل واحدهای پدافند غیر عامل در تأسیسات بندر شهید رجایی و مقابله به موقع و مؤثر با اشکالات به‌وجود آمده، هیچ‌گونه اخلالی در روند فعالیت‌های جاری ایجاد نشد.

بررسی فوری علت این حادثه

روز گذشته عملکرد رسانه‌های داخلی قابل تقدیر بود، این موضوع نیز از سوی وزیر نفت نیز اشاره شد زیرا که راوی اول اتفاق پیش آمده بودند و اجازه ندادند تا شایعه‌ای حول این موضوع پا بگیرد. هر چند که عده‌ای سعی داشتند این موضوع را به افزایش قیمت بنزین و یا تغییر در سهمیه‌ها گره بزنند اما با ورود به موقع مسؤولان و رسانه‌ها این موضوع که می‌توانست منجر به ایجاد نارضایتی اجتماعی شود خنثی شد.

اکنون که فضا از آن التهاب اولیه فاصله گرفته است این انتظار می‌رود تا علل وقوع این حادثه که گفته می‌شود پیچیده‌تر از حادثه قبلی است از سوی مسئولان امر مورد بررسی سریع قرار گیرد تا مانع از وقوع شایعات بعدی شود.

لینک کوتاه: https://eco365.ir/f2ak

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×