رئیس کل بیمه مرکزی در آئین افتتاح دورههای حکمرانی صنعت بیمه:
تقویت لایه های مدیریتی با دوره های آموزشی حکمرانی بیمه
آئین گشایش نخستین دوره حکمرانی بیمه با حضور رئیس دانشگاه تهران، رئیس کل و اعضای هیأت عامل بیمه مرکزی در دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش اکو ۳۶۵ و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، مجید بهزادپور در این آئین با قدردانی از اراده تمامی نهادهای ذیربط در برپایی این دوره، اظهار داشت: حرکتی جدید و مسیری طولانی پیش روی حکمرانان و راهبران آینده صنعت بیمه قرار دارد که با تکیه بر دو اصل علم محوری و تجربه گرایی، پیموده خواهد شد.
رئیس کل بیمه مرکزی با تاکید بر این مطلب که صنعت بیمه با محوریت سرمایه انسانی، تعریف میشود خاطرنشان کرد: آموزش در صنعت بیمه به سبب ویژگی فوق از اولویت برخوردار میباشد.
وی با تشریح آخرین آمارهای بیمه گری در ایران از صنعت بیمه به عنوان صنعت پیشرو و سرنوشت ساز در اقتصاد کلان کشور یاد کرد و افزود: خدمت در صنعت بیمه که در بیش از هفتاد رشته بیمهای فعالیت میکند به سرمایه انسانی کارآمد و متخصص نیاز ویژه ای دارد.
رئیس شورای عالی بیمه با قدردانی از همراهی و هم افزایی دانشگاه تهران و نهادهای مرتبط در برپایی دوره حکمرانی بیمه، گفت: مساله تربیت سرمایه انسانی با دو هدف بهبود شرایط حکمرانی امروز و جانشین پروری برای پستهای مدیریتی فردا دنبال میشود.
بهزادپور با برشمردن مؤلفههای اساسی صنعت بیمه به اهمیت مدیریت ریسک به عنوان مأموریت اصلی این صنعت اشاره کرد و افزود: محاسبه ریسک و مدیریت آن گستره وسیعی دارد که بررسی نرخ و شرایط پوششهای بیمهای کلان را در بر میگیرد.
رئیس کل بیمه مرکزی با بیان این مطلب که نهادسازی و مقررات گذاری دو محور کلیدی تنظیم گری صنعت بیمه به شمار میرود، اظهار داشت: این دو محور موضوع اصلی حکمرانی رگولاتوری بیمه خواهد بود.
وی در این راستا افزود: انطباق دورههای آموزشی با نیازهای روز صنعت بیمه در بخشهای تنظیم گری و عملیات بیمهای میتواند تحولی عظیم را در این صنعت رقم بزند.
وی از برپایی نخستین دوره آموزش حکمرانی بیمه در دانشگاه تهران به عنوان یک لایه اطمینان بخش برای مدیریت آینده صنعت بیمه یاد کرد و افزود: در دولت سیزدهم برطرف سازی خلاءهای مدیریتی و توسعهای در اولویتهای بیمه مرکزی قرار گرفته است.
بر اساس این گزارش، سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران گفت: خوشبختانه برخی از شرکتهای بیمه با روشهای کارآفرینانه در توسعه فرایندی صنعت و به تبع آن رضایتمندی بیمه گذاران موفق بوده اند.
رئیس دانشگاه تهران، فقدان ریل گذاری در خط مشی کسب و کارها را ترمز توسعه دانست و اظهار داشت: با تکمیل ظرفیت سازی حکمرانی میتوان علاوه بر افزایش ضریب نفوذ بیمه در فرایند افزایش اشتغال و بهبود تولید نقش آفرینی کرد.
وی از دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی نام برد و افزود: خدمت متقابل دستگاههای اجرایی و نهادهای آموزشی میتواند معادلات امروز حکمرانی مدیریتی صنعت بیمه را دگرگون کند.