» کشاورزی » ۱۷۲ صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در کشور فعال است
۱۷۲ صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در کشور فعال است
کشاورزی

۱۷۲ صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در کشور فعال است

۰

یک مسئول دولتی با اشاره به چگونگی تحقق شعار سال در بخش کشاورزی، گفت: ۱۷۲ صندوق حمایت از توسعه کشاورزی در سطوح مختلف منطقه‌ای، استانی، زنان روستایی و عشایری، محصولی و.. در کشور فعال هستند.

به گزارش اکو ۳۶۵ و به نقل از خبرگزاری مهر، عوض علیزاده‌مقدم، مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی در برنامه سیما بر لزوم بسترسازی مناسب برای سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی به عنوان مهمترین و مردمی‌ترین نهاد بخش تولید تاکید کرد.

وی به معرفی تاریخچه ۲۰ ساله صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی پرداخت و گفت: ۱۷۲ صندوق در سطوح مختلف استانی، تخصصی، محصولی، شهرستانی، تخصصی منابع طبیعی، زنان روستایی و عشایری و صندوق منطقه‌ای (سیستان و مکران) با مشارکت حدود ۸ هزار و ۷۰۰ تعاونی و اتحادیه با سهامداری مستقیم ۱۵۰ هزار نفر، جمعیت ۴.۵ میلیون نفری تولیدکنندگان بخش کشاورزی را پوشش می‌دهند. این صندوق‌ها در چارچوب قانون با محوریت خود مردم که تولیدکنندگان بخش کشاورزی هستند تشکیل و مدیریت می‌شوند.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی، مجموعه سرمایه این صندوق‌ها در کل کشور را بالغ بر ۴ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: تأمین مالی از خدمات این صندوق‌ها است و تسهیلات به صورت قرض‌الحسنه حداکثر با کارمزد ۴ درصد به صورت تضامنی پرداخت می‌شود.

به گفته وی، یک نظام خودکنترلی در صندوق‌های حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی حاکم است زیرا منابع مالی و سرمایه آن متعلق به تولیدکنندگان بخش کشاورزی است.

علیزاده‌مقدم از تغییر رویکرد صندوق‌های توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی از مالی – اعتباری به توسعه‌ای، اقتصادی و مشارکتی خبر داد و اظهار امیدواری کرد: این صندوق‌ها به عنوان یک زیرساخت توسعه‌ای بتوانند زمینه‌های لازم برای توسعه کشاورزی مردم‌نهاد را با رویکردهای استقرار زنجیره‌های ارزش، زنجیره‌های تولید و کشاورزی دانش‌بنیان فراهم کنند.

وی در ادامه به تشریح شیوه خدمات‌رسانی صندوق‌ها در پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه تضامینی، حمایت از زنجیره‌های تولید و ایجاد زنجیره ارزش پرداخت.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی، موضوع تأمین نظام مالی را یکی از پارامترهای اساسی توسعه کمی و کیفی تولید دانست و گفت: در این راستا در چارچوب قانون بودجه سال ۱۴۰۴ تصویب شده تا ۴۰ هزار میلیارد تومان اموال و امکانات وزارت جهاد کشاورزی منابع حاصل شده در اختیار صندوق‌ها قرار گیرد، با منابع مردم تلفیق شود تا بتوانیم همگام با این شعار سال، جهش بسیار مناسبی در میزان افزایش سرمایه صندوق‌ها داشته باشیم.

علیزاده‌مقدم با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی را از مصادیق عینی و عملی تحقق شعار سال در بخش کشاورزی دانست.

لینک کوتاه: https://eco365.ir/otam

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×