» بانک » تداوم روند نزولی سفارش‌های ارسالی در بازار باز
تداوم روند نزولی سفارش‌های ارسالی در بازار باز
بانک - سردبیر

تداوم روند نزولی سفارش‌های ارسالی در بازار باز

۰

در سی و ششمین حراج بازار باز سال جاری، بانک‌ها ۲۹۱ هزار میلیارد تومان سفارش به بانک مرکزی ارسال کردند تا رقم ریپوهای درخواستی در این بازار برای دومین هفته متوالی نزولی شود.

به گزارش اکو ۳۶۵ و به نقل از تجارت نیوز، در ادامه روند انتشار گزارش هفتگی از عملیات اجرایی سیاست پولی، آخرین وضعیت از عملکرد بانک مرکزی و بانک‌ها در بازار باز توسط بانک مرکزی منتشر شد. بررسی‌ها از جدیدترین گزارش منتشر شده از عملیات بازار باز که مربوط به ۱۹ آذرماه سال جاری است، نشان می‌دهد که رقم ثبت سفارش ریپو بانک‌ها در بازار باز، برای دومین هفته متوالی کاهشی شده است. بانک مرکزی نیز در این هفته رقم تزریق پول خود در این بازار را بدون تغییر نسبت به هفته گذشته، ثابت نگه داشت.

در سی و ششمین حراج بازار باز سال جاری چه گذشت؟

در ۱۹ آذرماه سال جاری، سی و ششمین حراج بازار باز برگزار شد و ۲۰ بانک و موسسه اعتباری غیربانکی در این حراج شرکت کردند. موضع عملیاتی بانک مرکزی در این هفته نیز توافق بازخرید بود. همچنین مدت توافق بازخرید، همچون هفته‌های گذشته هفت روزه تعیین شد و حداقل نرخ توافق بازخرید نیز روی ۲۳ درصد ثابت باقی ماند.

کاهش سفارش‌های ارسالی در بازار باز برای دومین هفته متوالی

داده‌های بانک مرکزی نشان می‌دهد که بانک‌های شرکت کننده در حراج بازار باز سومین هفته آذرماه، ۲۹۱ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان سفارش ریپو به بانک مرکزی ارسال کردند. این رقم که در مقایسه با هفته گذشته، کاهش پنج هزار میلیارد تومانی داشته، حاکی از آن است که روند سفارش بانک‌ها در بازار باز بعد از گذشت چند هفته متوالی در ثبت رکورد، بالاخره کاهشی شده است.

ثبات رقم تزریق پول بانک مرکزی در بازار باز

بررسی‌ها نشان می‌دهند که عملکرد بانک مرکزی در این حراج نسبت به هفته گذشته تغییری نکرد و این بانک بار دیگر ۲۲۵ هزار میلیارد تومان از سفارش‌های ثبت شده در بازار بازار را پذیرفت.

همچنین نزدیک به ۲۲۶ هزار میلیارد تومان ریپو در این هفته سررسید شدند و بانک‌ها این مبلغ را به منابع بانک مرکزی بازپرداخت کردند. لازم به ذکر است که ارزش مانده توافق بازخرید سررسید نشده از هفته‌های گذشته و این هفته نیز ۲۲۵ هزار میلیارد تومان ثبت شد که بانک‌ها موظف به پرداخت آن در هفته‌های آتی به بانک مرکزی هستند.

لینک کوتاه: https://eco365.ir/s2eo

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×