» بانک » تغییر سکاندار مدیر کل تجارت خارجی بانک مرکزی
تغییر سکاندار مدیر کل تجارت خارجی بانک مرکزی
بانک - ویژه

تغییر سکاندار مدیر کل تجارت خارجی بانک مرکزی

۰

روز سه شنبه چهاردهم شهریور سال ۱۴۰۲ حوزه ارزی بانک مرکزی شاهد یک تغییر مدیریتی بود. شیوا راوشی، مدیرکل تجارت خارجی بانک مرکزی، جای خود را به امیر حسین شکوهی داد. بدین ترتیب، این حوزه بسیار مهم بانک مرکزی که تنظیم کننده روابط ارزی بانک مرکزی با وزارتخانه‌های مهمی همچون صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، با مدیریت جدید به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

به گزارش اکو ۳۶۵ و به نقل از اکوایران، حوزه تجارت خارجی بانک مرکزی با تغییرات نسبتاً جدید ساختار بخش ارزی آن بانک ایجاد شده شامل حوزه‌های تخصیص و تأمین ارز و رفع تعهد صادراتی و وارداتی می‌شود. بدین ترتیب، جریان منظم صادرات و واردات هر دو به عملکرد این بخش از معاونت ارزی بانک مرکزی گره خورده‌اند و مدیریت صحیح آن می‌تواند نقش به سزایی در روند مناسب تجاری خارجی کشور داشته باشد.

شیوا رواشی که کل سابقه خدمتی خود را در بخش ارزی بانک مرکزی سپری کرده است، از نسل مدیرانی است که دوره‌های مختلف و با فراز و نشیب‌های گوناگون را پشت سر گذاشته و چه در دوران برقرار بودن روابط بانکی بین‌المللی و گشایش‌های ارزی و چه در دوره‌های سخت تحریم‌ها در سمت‌های گوناگون در بخش ارزی بانک مرکزی فعالیت کرده بود. می‌توان راوشی را آخرین مدیر از نسل مدیرانی دانست که فعالیت‌های بانکداری بین‌المللی متعارف را تجربه کرده و از آن دوره اندوخته‌هایی داشتند. نسلی که عزیز فراشی، محسن مبصری و رضا نادعلی، برخی از نمونه‌های آنها بودند که از ایشان در بانک مرکزی همواره به نیکی یاد می‌شود و دانش و تجربه آنها برای دیگران الگو و سرمشق به شمار می‌رفت. با این حال، فشارها و پیچیدگی‌های کاری که راوشی در سالهای مدیریت خود در دوران اوج تحریم‌ها و فشار حداکثری تجربه کرد، شاید برای هیچیک از مدیران قبل از او پیش تصور نبود و او به اذعان اغلب کسانی که با او کار کرده‌اند، در تلاش برای ارائه بهترین عملکرد و برخورد صادقانه و عالمانه با مسائل پیش رو از هیچ اقدامی دریغ نکرد. صداقت با مقامات بالادست و کارکنان زیر مجموعه، شفافیت در بیان مواضع و نگاه تخصصی و کارشناسی به مسائل از ویژگی‌هایی بود که حتی کسانی که پاسخ منفی از بانک مرکزی می‌شنیدند، به وجود آنها در حوزه تجارت خارجی بانک مرکزی اذعان می‌کردند. شکی نیست که مناصب و مقامات در مجموعه‌های دولتی ماندنی نیستند و دیر یا زود باید آنها را به آیندگان سپرد و برای ایشان آرزوی موفقیت کرد اما خاطرات خوب یا بدی که انسانها از خود به جای می‌گذرند تا سالها و گاه دهه‌ها بعد از رفتن آنان به جای می‌مانند و شیوا رواشی که امروز بی سر و صدا از بانک مرکزی می‌رود، خاطره یک انسان «سلیم النفس» را برای من و بسیاری دیگر بر جای گذاشت.

لینک کوتاه: https://eco365.ir/vpk6

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×