» کشاورزی » اعلام آمادگی وزارت علوم برای کمک به رفع چالش‌های بخش کشاورزی
اعلام آمادگی وزارت علوم برای کمک به رفع چالش‌های بخش کشاورزی
کشاورزی

اعلام آمادگی وزارت علوم برای کمک به رفع چالش‌های بخش کشاورزی

۰

یک مسئول دولتی درباره حل چالش‌های بخش کشاورزی به کمک دانش‌بنیان‌ها گفت: در این راستا وزارت علوم هم آماده همکاری در قالب فراخوان طرح‌ها و تأمین حداقل ۵۰ درصد بودجه است.

به گزارش اکو ۳۶۵ و به نقل از خبرگزاری مهر، غلامرضا صالحی جوزانی، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) در هفتصد و پنجاه و چهارمین جلسه شورای تحقیقات سازمان، با تأکید بر اهمیت اجرای طرح‌های کلان در دستیابی به اهداف تحقیقاتی گفت: طرح‌های کلان باید با مشارکت تمامی ذی‌نفعان تدوین شود تا بتوانیم در مسیر تحقیق برای توسعه گام‌های مؤثری برداریم.

وی افزود: هر مؤسسه و مرکز تحقیقاتی باید به زیست‌بومی از نوآوری و فناوری تبدیل شود و زنجیره کاملی از تحقیق، آموزش و ترویج را ایجاد کند.

وی ادامه داد: تدوین برنامه الگوی تولید، برنامه بهره‌وری و بسته‌های دانشی برای بخش اجرایی از دیگر اهدافی است که باید در اولویت قرار گیرد.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری سازمان تات با اشاره به اهمیت نقش شرکت‌های دانش‌بنیان و بخش خصوصی گفت: باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان بیشتر بهره برد، این شرکت‌ها می‌توانند در صورت مشارکت واقعی و رفع موانع ساختاری، به شکل مؤثری در ارتقای عملکرد بخش کشاورزی کمک کنند.

وی تأکید کرد: بخش خصوصی، دانشگاه‌ها و هزاران استاد دانشگاه می‌توانند در حل چالش‌های کشاورزی به سازمان یاری رسانند. خوشبختانه وزارت علوم نیز آماده همکاری در قالب فراخوان طرح‌ها و تأمین حداقل ۵۰ درصد بودجه است.

صالحی جوزانی در ادامه به اهمیت هماهنگی بین اجزای سازمان اشاره کرد و گفت: شوراهای راهبردی که در گذشته شکل گرفته‌اند، اقدامات خوبی انجام داده‌اند اما باید این شوراها آسیب‌شناسی و در صورت نیاز بازطراحی شوند. همچنین پیشنهاد می‌کنیم شورای آموزش و ترویج برای پررنگ‌تر شدن ارتباط پژوهش با آموزش و ترویج، دوباره احیا شود.

وی با اشاره به ضرورت تدوین نقشه راه پژوهشی اظهار کرد: ایجاد هم‌فکری و هم‌افزایی میان ذی‌نفعان می‌تواند بهره‌وری و کارایی را افزایش دهد. همچنین طرح‌های کلان باید هدفمند و عملیاتی باشند و ایرادهای موجود در آن‌ها رفع شود.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری سازمان تات بیان کرد: هدف ما از این جلسه، بررسی وضعیت موجود در تحقیقات سازمان، دریافت نقطه‌نظرات اعضا و تعریف رویکردهایی مبتنی بر حل مسئله است تا با هم‌افزایی بتوانیم اثربخشی و بهره‌وری سازمان را ارتقا دهیم.

لینک کوتاه: https://eco365.ir/d7tb

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×