» گردشگری » اختصاص ۴۶ هکتار زمین برای دهکده گردشگری هرمزگان
اختصاص 46 هکتار زمین برای دهکده گردشگری هرمزگان
گردشگری

اختصاص ۴۶ هکتار زمین برای دهکده گردشگری هرمزگان

۰

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان گفت: ۴۶ هکتار زمین با مساعدت استاندار برای ایجاد دهکده گردشگری در شرق بندرعباس اختصاص پیدا کرد.

به گزارش اکو ۳۶۵ و به نقل از ایرنا، محمد محسنی شامگاه دوشنبه در نشست خبری به مناسبت فرارسیدن هفته گردشگری (پنج تا ۱۱مهر) افزود: خدمات مختلف بخش گردشگری اعم از اسکان، سفره خانه، تالار و غیره در این دهکده که روبروی دانشگاه هرمزگان احداث می‌شود داده می‌شود.

وی ادامه داد: هر کدام از این خدمات تنها مجاز به دادن خدمات همان حوزه خواهد شد و نمی‌تواند خدمات سایر بخش‌ها را هم بدهد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان اضافه کرد: زمین مورد نظر هم اکنون در اختیار این اداره‌کل قرار گرفته و طراحی هم انجام شده است و مردم در آنجا قدرت انتخاب خوبی خواهند داشت.

خدمات گردشگری در هرمز سامان مند می‌شود

محسنی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: خدمات دهی گردشگری در جزیره هرمز هم تا ۳ ماه دیگر سامان مند خواهد شد که یک بخش آن ساماندهی وسایل نقلیه است.

وی ابراز کرد: شرایط اکنون وسایل نقلیه در جزیره هرمز گلایه های هموطنان را در پی داشته است که این وضعیت نمی‌تواند بیشتر ادامه یابد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان بیان کرد: رانندگان این وسایل دارای لباس یک شکل شده و در محل مشخصی که توسط شرکت خدمات گردشگری معین خواهد شد مستقر و گردشگران را جابه‌جا خواهند کرد و نرخ مشخصی هم خواهند داشت.

محسنی گفت: شرکت مورد نظر در آینده‌ای نزدیک آغاز بکار خواهد کرد که امید می‌رود با فعالیت آن مشکل‌های مربوط به گردشگری در جزیره هرمز برطرف شود.

مسوولیتی برای ساماندهی سرویس‌های بهداشتی

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان بیان کرد: حکم رییس سرویس‌های بهداشتی را برای خود زده‌ام و مسوولیت آن‌ها را برعهده دارم، از سویی هم وزیر میراث فرهنگی اعلام کرده ممکن است مدیرکل‌ها را به خاطر شرایط سرویس‌های بهداشتی برکنار کند.

محسنی بیان کرد: مبلغ خوبی هم از سوی وزیر میراث فرهنگی برای ساماندهی وضعیت سرویس‌های بهداشتی اختصاص یافته که امید می‌رود بتوانیم آن‌ها را در استان سامان دهیم.

وی اضافه کرد: مردم در زمینه سرویس‌های بهداشتی حساس بوده که تا پیش از این بدون متولی بودند، برای اینکه وضعیت سرویس‌های بهداشتی هم بهبود یابد باید اقتصادی شوند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: یک روز جهانی برای سرویس‌های بهداشتی وجود دارد و از شهرداری، مسکن و شهرسازی و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خواسته شده ۲۷ نقطه برای احداث سرویس بهداشتی در اختیار میراث

فرهنگی قرار دهند.

لینک کوتاه: https://eco365.ir/l70p

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×