» اخبار » قفل آزادراه ساحلی شکسته می شود
قفل آزادراه ساحلی شکسته می شود
اخبار - حمل و نقل

قفل آزادراه ساحلی شکسته می شود

۰

چندسالی پروژه آزادراه غرب مازندران از چالوس تا رامسر روی میز دولت‌ها قرار دارد و مردم چشم انتظار آن هستند که قفل این کلان پروژه در دولت کنونی شکسته شود.

یه گزارش اکو ۳۶۵ و به نقل از بازار، کلان پروژه آزادراه غرب مازندران بخشی از پروژه بزرگ آزادراه ساحلی شمال کشور از گرگان تا رشت به شمار می‌رود و قرار است به طور ۹۰ کیلومتر از محدوده چالوس تا رامسر اجرا شود.

برای ساخت این پروژه شش گزینه روی میز قرار گرفت رایان از طریق دریا و کوهستان و ساحل از جمله گزینه ها بود در نهایت مسیر کوهستان مورد توجه قرار گرفت. برآورد اعتباری این طرح بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان تخمین زده می‌شود و برای انجام آن کنسرسیومی از بانک های مختلف تشکیل شد و مجوز آن نیز توسط دولت صادر شده است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که با اجرای این پروژه بخش عمده ای از ترافیک سنگین غرب مازندران در پایان هفته تعطیلات شکسته می شود و عزم ملی و استانی برای اجرای این کلام پروژه ضرورت محسوب می شود.

نماینده مردم تنکابن رامسر عباس آباد با اشاره به مزیت های جغرافیایی منطقه غرب مازندران اظهار داشت: این درحالی که برای آمدن از پایتخت به غرب استان و رامسر برخی اوقات باید ۱۰ ساعت در ترافیک گرفتار شویم، از این رو توسعه راه های غلبه استان اهمیت بسیار زیادی دارد.

آزادراه غرب مازندران مورد توجه قرار گیرد

سید شمس الدین حسینی در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه از نظر زیرساخت ها در وضعیت بدی قرار نداریم، گفت: طی ایام سال پذیرای بیش از یک میلیون مسافر هستیم و ضرورت دارد احداث آزادراه غرب مازندران مورد توجه جدی قرار بگیرد.

قفل آزادراه ساحلی شکسته می شود| ۹۰ کیلومتر تا دریا

وی با بیان اینکه آزادراه چالوس رامسر می تواند بار ترافیکی منطقه را کم کند، گفت: راه اصلی قزوین- الموت – تنکابن نیز از دیگر گزینه ها برای کاهش بار ترافیکی است.

حسینی با بیان اینکه باید از محل تهاتر نفت برای اجرای پروژه های راهسازی اعتبار در نظر گرفته شود، گفت: با اعتبارات قطره چکانی نمی توان آنها را به سرانجام رساند.

وی با بیان اینکه پروژه راه قزوین -الموت- تنکابن جزو پروژه مصوبات سفر مقام معظم رهبری به شمار می‌رود،گفت :این پروژه اکنون بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و لازم است جزو مصوبات سفر و یا اعتبارات تئاتر نفت قرار بگیرد.

این نماینده مجلس مسیر الموت – اشکور و رحیم‌آباد را از دیگر گزینه ها برای کاهش بار ترافیکی منطقه ذکر کرد و گفت کندوان یا کرج چالوس نیز محوری گران سنگ را ارزشمند است.

تهیه طرح آزادراه ساحلی شمالی کشور

کلان پروژه آزادراه ساحلی غرب مازندران چند سالی است که نقل محافل سیاسی و اجرایی است و دولت سیزدهم عزم خود را برای اجرای این پروژه جزم کرده است، خیرالله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تهیه طرح آزادراه ساحلی شمال کشور افزود: طبق برنامه کلان این آزادراه از ساری به سمت استان گیلان کشیده می شود و نوار ساحلی منطقه را پوشش می دهد.

وی گفت: طبق ردیف مصوب طرح ایجاد آزادراه بین چالوس تا رامسر احداث می شود و طراحی فاز اول آن انجام شده و مشاور این پروژه ۹۰ کیلومتری تعیین شده است.

خادمی یادآور شد: این پروژه طی شش گزینه بررسی شد و احداث پل دو طبقه، تعریض جاده کنونی، احداث جاده دریایی و کوهستان از جمله گزینه ها بود و ساخت پروژه از مسیر کوهستان با توجه به شرایط کلی به عنوان گزینه برتر معرفی شده است.

این پروژه طی شش گزینه بررسی شد و احداث پل دو طبقه، تعریض جاده کنونی، احداث جاده دریایی و کوهستان از جمله گزینه ها بود و ساخت پروژه از مسیر کوهستان با توجه به شرایط کلی به عنوان گزینه برتر معرفی شده است

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: برای این پروژه ۶۰ هزار میلیارد تومان هزینه اجرا و حدود ۱۰ تا ۲۰ هزار میلیارد تومان هزینه تملک پروژه درنظر گرفته شده است و قرار شد برای سرمایه گذاری در آن در شش نقطه جزایر مصنوعی ایجاد کنیم تا درآمد صرف ساخت پروژه شود.

قفل آزادراه ساحلی شکسته می شود| ۹۰ کیلومتر تا دریا

وی گفت: طبق برنامه ۶۰ هزار میلیارد تومان برای اجرای پروژه، ۳۵ هزار میلیارد تومان احداث جزیره ها اعتبار لازم است و برای این طرح ۱۳۵ هکتار زمین نیز استحصال می شود و برای ساخت پروژه کنسرسیومی نیز تشکیل شده است.

وی اعتبار ارزیابی پروژه را دو هزار میلیارد تومان ذکر کرد.

زیرساخت های ارتباطی غرب مازندران پاسخگوی نیازها نیست

سید محمود حسینی پور با تاکید بر توسعه زیرساخت های لازم در شهرستان عباس آباد، بیان داشت: زیرساخت های راه در غرب استان پاسخگوی نیازهای مردم محلی نبوده و احداث آزاد راه چالوس به رامسر به جهت حل و رفع گره ترافیکی شهرستان های غرب مازندران باید با جدیت تسریع شود.

استاندار مازندران با بیان اینکه نگاه ما در کوتاه مدت ترمیم کمربندی عباس آباد است، خاطرنشان کرد: یکی از راه های رفع ترافیک احداث راه آهن شهری است و ایجاد این راه آهن برای مازندران ضروری و لازم است.

فاصله ۲۵۰ کیلومتری غرب تا شرق استان، نبود کمربندی در برخی شهرهای غربی و مرکزی، ترافیک طولانی و خسته کننده، افزایش تصادفات جاده ای، ضرورت ساخت مسیرهای آزادراهی را در مازندران الزامی می سازد.

از سوی دیگر به رغم آنکه ۱۰ درصد تردد کشور در محورهای مازندران صورت می گیرد، سهم این استان از پروژه های آزادراهی بسیار اندک و ناچیز است و تنها سهم مازندران، پروژه آزادراه تهران – شمال بوده که با گذشته ۲۵ سال همچنان نیمه کاره است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×