خرید حمایتی و توافقی محصولات کشاورزی ادامه دارد
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی گفت:هدف کسب درآمد برای صندوقها و شبکه نیست بلکه وظیفه ایجاد درآمد برای کشاورزان و جلوگیری از ماندن محصولات روی دست تولیدکنندگان وظیفه این سازمان است.
به گزارش اکو ۳۶۵ و به نقل از ایسنا، محمدرضا طلایی – مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی در نشست امروز با اشاره به تجربه موفق خرید زعفران در سال گذشته اظهار کرد: عرضه زعفران در بورس ضمن جلب رضایت کشاورزان، باعث شد هیچ فسادی رخ ندهد و قیمت محصول از ۷۰ به بیش از ۱۰۰ هزار تومان افزایش یابد.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی با بیان اینکه در خریدهای حمایتی مانند کشمش، خرما، آلو و لیموترش نیز ورود بهموقع سازمان باعث جلوگیری از کاهش شدید قیمتها شد تاکید کرد: ورود سازمان به خرید تضمینی تنها در مواقع ضروری است.
وی گفت: بیش از ۸ میلیون تن محصولات کشاورزی در سال گذشته از طریق خرید تضمینی، حمایتی و توافقی جمعآوری شد که بیش از ۷ تا ۸ همت هزینه داشت.
طلایی تجهیز سردخانهها و انبارها و توسعه صنایع تبدیلی را از اولویتهای سازمان عنوان کرد و گفت: سال گذشته ۳۵۰ هزار تن سیب پای درختی به کنسانتره تبدیل و صادر شد که ارزآوری مطلوبی داشت.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی با تأکید بر لزوم نگاه توسعهای در اجرای تفاهمنامههای جدید گفت: هدف کسب درآمد برای صندوقها و شبکه نیست بلکه وظیفه ایجاد درآمد برای کشاورزان و جلوگیری از ماندن محصولات روی دست تولیدکنندگان وظیفه این سازمان است.
وی در پایان افزود: منابع سازمان و صندوقها با همکاری شبکه تعاون روستایی میتواند خرید محصولات، نهادهها و علوفه را تسهیل کند و تسهیلات مستقیم نیز به حساب کشاورزان واریز میشود.