» اقتصاد جهانی » رمزگشایی از معمای تامین هزینه‌های سرسام آور ماشین کشتار رژیم صهیونیستی
رمزگشایی از معمای تامین هزینه‌های سرسام آور ماشین کشتار رژیم صهیونیستی
اقتصاد جهانی - سردبیر

رمزگشایی از معمای تامین هزینه‌های سرسام آور ماشین کشتار رژیم صهیونیستی

۰

طی ۲ سال گذشته رژیم صهیونیستی جنگ‌های مختلفی را در جبهه‌های گوناگون شروع کرده و سوال اینجاست که پول مورد نیاز برای تأمین هزینه‌های ارتش این رژیم از کجا آمده است.

به گزارش اکو ۳۶۵ و به نقل از خبرگزاری مهر، از روز ۷ اکتبر سال ۲۰۲۳ و آغاز درگیری رژیم صهیونیستی با نیروهای مقاومت فلسطینی، رژیم صهیونیستی میلیاردها دلار برای سرپا نگهداشتن ماشین جنگ و جنایت خود هزینه کرده است.

از زمان تشدید تنش‌های رژیم صهیونیستی به خصوص پس از درگیر شدن با حزب الله و باز شدن پای یمنی‌ها به مقابله با صهیونیست‌ها همواره این سوال مطرح بوده که رژیم اسرائیل پول کشتار مردم مظلوم فلسطین و حمله به لبنان و حتی جنگ با ایران را از کجا می‌آورد؟.

رژیم صهیونیستی از زمان ورود به باریکه غزه همواره نسل کشی مردم این منطقه را در دستور کار قرار داده و حتی عملیات خود علیه فلسطینی‌ها را به مناطقی در کرانه باختری از جمله شهرهای نابلوس، تولکرم و جنین گسترش داده است‌.

به گزارش تروث اوت، این رژیم در کنار ادامه عملیات در مناطق فلسطینی نشین، به تشدید تنش با لبنان پرداخته و به سوریه و یمن نیز حمله کرده است؛ در کنار همه اینها رژیم صهیونیستی با ایران نیز درگیر شده و برای مقابله با هر موشک ایرانی میلیون‌ها دلار هزینه کرده است.

همه اینها بدون داشتن یک شبکه بین المللی پیچیده تأمین مالی غیر ممکن بوده است.

رژیم صهیونیستی با حمایت تمام قد آمریکا، در پرهزینه‌ترین و سخت‌ترین دوره تاریخ موجودیتی خود قرار داشته و حتی پیش از جنگ با ایران، به خاطر تداوم نسلی کشی در غزه هزینه‌های نظامی این رژیم ۶۵ درصد افزایش یافته و به ۴۶.۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۴ رسیده بود. این رقم بیشترین افزایش هزینه‌های نظامی برای رژیم صهیونیستی از زمان جنگ ۶ روزه با اعراب در سال ۱۹۶۷ تا کنون به شمار می‌رود.

در حال حاضر سهم هزینه‌های نظامی از تولید ناخالص داخلی رژیم صهیونیستی به ۸.۸ درصد رسیده که از این منظر رتبه دوم را در جهان نصیب این رژیم کرده است.

در ماه مارس هم کنست بودجه ۱۰۹.۸ میلیارد شکلی، برابر با ۲۹.۹ میلیارد دلار، را برای فعالیت نظامی رژیم صهیونیستی تصویب کرد که بالاترین میزان در تاریخ حیات این رژیم کودک کش محسوب می‌شود.

به طور کلی توان نظامی همواره به منابع مالی برای فعالیت‌های خود وابسته بوده و بدون آنها هیچ ماشین جنگی توان تأمین هزینه‌های هنگفت مورد نیاز را ندارد.

رژیم صهیونیستی برای تأمین این هزینه‌ها یک ساختار مالی فرامرزی و چند وجهی ترتیب داده و در واقع هزینه‌های نظامی خود را به یک دارایی تبدیل کرده است.

در این چرخه، درگیری‌های نظامی به افزایش بدهی عمومی رژیم صهیونیستی منجر شده و این رژیم این بدهی‌ها را در قالب اوراق قرضه به سرمایه گذاران بین المللی واگذار کرده و پول آن را گرفته و دوباره خرج ماشین‌کشتار خود می‌کند.

نکته جالب اینکه در این بین بانک‌های بین المللی نقش واسطه را ایفا کرده و نه تنها به صورت خاموش در این اوراق سرمایه گذاری می‌کنند و یا خرید آنها را به سرمایه گذاران توصیه می‌کنند، بلکه اصل سرمایه این اوراق برای سرمایه گذاران را که در نسل کشی مردم بی گناه غزه یا حمله به دیگر کشورها مورد استفاده قرار می‌گیرد را تضمین هم می‌کنند.

آمارهای موجود حاکی از آن است که رژیم صهیونیستی از اکتبر سال ۲۰۲۳ تا ژانویه سال جاری، ۱۹.۴ میلیارد دلار از محل فروش اوراق قرضه منابع مالی کسب کرده است.

لینک کوتاه: https://eco365.ir/31ai

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×